"Må utnytte tiden jeg har inne så godt som overhode mulig" (frkhalvorsen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

"Må utnytte tiden jeg har inne så godt som overhode mulig"

Nå er det ikke mange dagene før jeg legges inn på en planlagt innleggelse. Reise hjemme fra. Vekk fra min datter. Jeg reiser vekk fra mamma og stefar, lillebrødrene mine. Folk jeg ser hver dag og er så glad i.

En del av meg gleder meg. Gleder meg til å ha helsepersonell 24/7 rundt meg. Kunne ga tak i de å prate. Få inn litt andre rutiner enn det jeg har hjemme. Møte andre som er innlagt. Se mennesker.

Men én annen del gruer meg. Ikke så mye mulighet til å låse seg inne, ikke se de jeg er vant til å se. Det å måtte endre på hverdagen min. .Gjøre det jeg selv vil

Jeg tenker jeg skal være der helga, selv om jeg kan reise hjem på perm. Men da vet jeg at jeg bare kommer til å låse meg inn i leiligheten og ikke se folk. Og det er jo ikke så bra det heller. Må utnytte tiden jeg har inne så godt som overhode mulig.

Vet ikke om jeg får flere innleggelser. Jeg mener fast bestemt på at psykologen sa vi skulle prøve å klare oss uten flere innleggelser, og det er jo helt klart det beste, mens legen mente at hun må ha ment akutte, at det er de som er viktigst å unngå. Så klart er jeg enig i deg, men jeg mener hun mente begge deler. Jeg må nesten ta å spørre om det.

Jeg skal utredes for en del ting. Det blir spennende. Jeg er ikke ute etter å få flest mulige diagnoser, men det er ett verktøy til å få riktig behandling, eventuelt medisinering. Og jeg trenger å finne ut hva som feiler meg. Få den rette hjelpen for å kunne bli frisk, iallfall friskere.

Jeg er litt redd for å bli frisk. Ikke for at jeg syns det er så kult å være syk, men jeg husker ikke hvem friske Ida er. Hvem er den friske Ida? Vil jeg få flere venner, vil jeg miste venner, vil jeg forandre personlighet betraktelig, vil det merkes.

Men jeg gleder meg jo til å bli mere positiv, og se meg selv og være snill med meg selv. Kanskje jeg kan se meg slik andre ser meg, iallefall nesten. Jeg håper det.

#psykiskehelse #depresjon #innleggelse


  • 21.04.2017 kl.18:57
    lykke til :-)


    Skriv en ny kommentar

    hits