Måtte inn i dusjen for å gråte mine bitre tårer (frkhalvorsen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Måtte inn i dusjen for å gråte mine bitre tårer

Dagen i dag har virkelig ikke vært min beste dag. Startet med lite søvn, så ett akutt anfall av kjærlighetssorg. Rart. Har ikke grått over vedkommende på noen mnd nå.

Og så ble hårfargen som jeg skulle farge håret med ødelagt for jeg hadde en liten jente som var litt for ivrig. Og det var dråpen for meg dag. Jeg måtte inn i dusjen å gråte mine bitre tårer av en ødelagt hårfarge.

Men er man deprimert er det ikke altid det skal så veldig mye til. Har opplevd å begynne å gråte over å ha mistet en sokk på gulvet, og vært fast bestemt på at nå, ja nå går verden under.

Satser på en god natt med søvn, selv om jeg er ganske giret. Er ett tannhjul inni meg som surrer og går. Nekter å la meg slappe av, fyller den ellers sliten kroppen med så mye energi at det burde ikke vært mulig.

Jeg skjønner ikke at jeg orker, men det bare skjer. Det klør i fingrene. Ligger å vrir meg helt til jeg enten begynner å  Vaske klær, eller rydder kjøkkenet selv om hodet mitt er på vei inn i en koma. Men satser på at natta blir bra. Selv jeg i tillegg til alt gleder meg til ny pc i morgen. Kommer ikke til å gå bra.


 • 21.04.2017 kl.10:59
  Jeg håper det vil gå bra med deg <3
  21.04.2017 kl.11:05
  Tonje: Hei. etter en god natt med søvn så gikk det verste over :D
  21.04.2017 kl.13:48
  du er nå flink som deler. Er jo helt forferdelig der og da men sikkert litt komisk å lese over det på en god dag? Veldig fin blogg Ida =)
  21.04.2017 kl.14:11
  yvonne: På en god dag er det ganske morsom å se når så latterlige ting trigger depresjonen. den er jeg enig i :P


  Skriv en ny kommentar

  hits