"du tok i fra meg kontrollen over min egen kropp" (frkhalvorsen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

"du tok i fra meg kontrollen over min egen kropp"

Til deg som voldtok meg
Tenker du noen gang på meg? Meg som du ødelagte? Bærer du noen form for anger, eller lever du ett liv hvor det er jeg som er en store stygge ulven? Tenker du noen gang å at skulle gitt men en unnskyldning for det du tok i fra meg? Eller lever du helt normalt?

Jeg ville ikke ha sex med deg, men det var ikke så viktig for deg, du ville bare ha ditt. Og det fikk du. På bekostning av meg. Har har hatt det helt forferdelig etter du det du gjorde. Jeg har mareritt, voknet gjennomvåt av svette for jeg har drømt om dine hender over alt på meg. Drømmer hvor jeg forteller at jeg hadde det vondt. Det du overså du glatt.

Du ville ha det du ville og det tok du og ikke og bare tok du det du ville ha, men du tok fra meg kontrollen over min egen kropp. Jeg ville ikke og jeg sa det. Jeg protesterte, men du fortsatte. Du hørte ikke på meg. Tenker du noen gang på at du hadde sex med ei som ikke ville ha sex med DEG.

Jeg håper du angrer om ikke for din del, så for min del. Du tok noe jeg aldri kan få igjen. Du tok en bit av meg som jeg hver dag må jobbe for å komme meg igjennom. Tenker du noen gang på det, for jeg tenker hver dag på deg og det du gjorde, og det vil følge meg for resten av livet. Et vondt minne jeg føler jeg aldri vil bli kvitt.

Du gikk over en grense som jeg satt for meg selv. Hvorfor? For nytelsen sin del. Jeg kan ikke forstå at du fullførte etter jeg sa nei. Jeg kan ikke forstå at lysten din fortsatte etter at jeg sa nei. Jeg betydde ikke noe for deg. Jeg var bare en vente du ville komme i buksa på. På bekostning av  meg. Du er ikke bare en voldtektsforbryter du er en tyv. Du vil aldri skjønne hva du stjal, men jeg gjør jeg.

Og jeg får det aldri tilbake. Det er ditt nå, det ligger på dine skuldre.  Du er en feig fyr. En ussel fyr. Retten kan si hva den vil men for meg vil du alltid være en voldtektsforbryter. Alltid.


 • 20.04.2017 kl.21:10
  Godt skrevet, og gå med hevet hode :)
  20.04.2017 kl.22:21
  Tusen hjertelig takk <3


  Skriv en ny kommentar

  hits